dan äter och dricker

dan äter och dricker

Bergsgatan Stories

AllmäntPosted by dan lepp 09 Feb, 2009 22:16

Gick tidigare idag en kort promenad med en barnvagnsrullande kompis. Klev in på Il Caffé för att be om en dubbel cortado att ta med till den pappaledige utanför. Stämningen var precis som vanligt. Nonchalerades först i någon minut, fick sen en fråga i stil med "aa va vill du hara?" och hånades sen öppet för att något i beställningen inte var enligt de gängse Caffé-normerna. Jag borde förstås ha sagt en cortado på dubbel eller något liknande. Betalade de 25 kronorna och gick ut. Underbart ställe.
Fortsatte upp för backen mot Kungsholms Kyrka och fick äntligen stifta bekantskap med ostgrossisten Wijnjas som jag har letat efter så många gånger men aldrig hittat. Utifrån såg det ut som vilken garagenedfart men där inne fann jag ett ostparadis.
Kom tillbaka till kontoret med en påse fylld av gott från Schweiz, Frankrike, Sverige och Spanien och kände att Kungsholmen kanske inte är så dumt ändå.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.