dan äter och dricker

dan äter och dricker

Matböcker

Dan RekommenderarPosted by dan lepp 03 Nov, 2008 13:06
Blog ImageRIDDARBAGERIETS BRÖD
Johan Sörberg
Den är boken fick mig att börja baka hemma.
Väldigt välgjord både form och innehållsmässigt.
Tog mig dock ett drygt år innan jag bakade ur den första gången.
Det krävdes ett sommarlov och en bakmaskin...
Blog ImageBONNIERS KOKBOK
Den perfekta grundboken för varje hem.
Alla klassikerna är med och har man en fråga rörande matlagnningsgrunder så finns alltid svaret här.
Dom nymodiga recepten kunde dom dock ha låtit bli för dom känns redan daterade.
Så här skriver Bonniers:
Bred, genomarbetad och inspirerande Bonniers Kokbok är oumbärlig för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1500 recept, alla lika lätta att lyckas med.
Blog ImageUNDER VALNÖTSRÄDET
Anna Bergenström
En inspirerande och nyskapende kokbok som är uppdelad efter grundingredienser.
Om jag inte vet vad jag skall laga tittar jag alltid i den här och finner råd.
Grymt aptitretande bilder av Fanny Bergenström.

Blog Image
VINTERKALAS
Sannu Sarenström
Senaste kokboken i samlingen.
Mustig är ordet för denna samling svenska recept som passar bäst att laga då mörkret kommer tidigt och stearinljus brinner. Hela hemmet doftar julstök bara jag öppnar boken.

  • Comments(0)//blog.danlepp.se/#post12