dan äter och dricker

dan äter och dricker

Gott och trevligt nära Slussen?

Fråga DanPosted by dan lepp 06 Feb, 2010 17:06

krogtips@danlepp.se fick en fråga:

-------

Hej Dan,

Har fått i uppgift av min chef att boka bord på en restaurang. Hennes önskemål var följande: Trevligt, gott, inte för stelt!!

Vi är 8 st kollegor i blandade åldrar. De som bor på hotell bor på Sjöfartshotellet vid slussen. Gångavstånd till restaurangen är önskvärt.

Tack på förhand!
Eva

------

Eva!

Trevligt att du frågar.
Valet av krog beror ju lite på kvällens budget och vad ni är ute efter för typ av kök.
Ger dig därför tre förslag av olika karaktär:

-KÖKET på GONDOLEN.
Bara någon minut från hotellet, högt ovanför Slussen, hittar ni Erik Lallerstedts Stockholmsklassiker. Finrestaurangen kan ibland upplevas som lite stel men i den mer avspända köksdelen får man det bästa av två världar. Klassisk svensk mat av högsta klass, kunnig personal och ett brett sortiment av vin på glas till ett
pris som passar de flesta plånböcker.
Boka bord på: 08-641 70 90

-Brasserie Le ROUGE
Tio minuters promenad från hotellet en bit in i Gamla Stan ligger Melker Anderssons bästa krog. På Le Rouge äter ni vällagade rätter från det franska köket i en vackert inredd källarlokal draperad i röd sammet. Fransk enkelhet när den är som bäst.
Boka bord på: 08-505 244 60

-MATKULTUR
Om ni vill uppleva något riktigt Södermalmsgemytligt är det absolut värt besväret att ta buss nummer 2 mot Sofia från Slussen till Erstagatan. (tar 8-10 minuter) Här ligger en av stans mysigaste kvarterskrogar med en spännande och smakrik meny
inspirerad av världens alla hörn.
Boka bord på: 08-642 03 53

Hoppas ni får det trevligt!
vänligast,
dan äter och dricker.

------

  • Comments(0)//blog.danlepp.se/#post113